Programok

MINDEN KOROSZTÁLYNAK

2024-ben is változatos programokkal várunk!

Évről évre más-más agykutatással kapcsolatos érdekes témával, és a témának megfelelő programokkal készülünk a látogatók számára, amelynek keretében betekinthetünk a mindennapjaikba, sőt, még néhány laborba is ellátogathatnak az érdeklődők.

ELŐADÁSOK

Hogyan lát az agy? Milyen védekező válaszreakciókat ad? Milyen agyi eredetű betegségek megoldását kutatja az orvostudomány? Milyen forradalmi eljárásokon dolgoznak a tudósok? Csupa olyan téma, amiről az Agykutatás Hetén szó lesz.

KEREKASZTAL BESZÉLGETÉS

Mi a kapcsolat az agyhullámok és a zeneszerzés között? Hogyan alakultak ki és fejlődtek különböző fóbiáink? Számos izgalmas kerekasztal beszélgetésen ismerhetők meg agyunk működésének határterületei.

LABOR

Hogy néz ki egy agykutatással foglalkozó labor? Mindegyik másként a kutatás tárgyától függetlenül. Ami azonban közös, hogy egytől-egyig tucatnyi izgalmas területet érintenek, amibe személyesen is betekinthetnek az érdeklődők.

A részletes programokat az egyes helyszínek alatt találod.

Idén az alábbi helyszíneken leszünk ott:

Részt vennél? Ott a helyed!

Programjaink nem szakértőknek, hanem a széles közönségnek szólnak, így Téged is örömmel várunk. A programok INGYENESEN látogathatók, de néhányuk előzetes regisztrációhoz kötött. A közös YouTube csatornánkon a korábbi évek előadásait és természetesen az ideieket is megtekintheted.

Itt tudod a programjainkat megtekinteni:

N

Fantasztikus előadások.

N

Lenyűgöző kísérletek.

N

Betekintés a kutatólaborok működésébe.

N

Izgalmas workshopok.

N

Teljesen ingyenesen.